Artikel top billede

Bredana: Krisen får ikke lov til at tage vores medarbejdere

Den forhadte og forhåbentlig snart overståede finanskrise har kostet mange danskere deres job. Bredana Systemudvikling har dog prioriteret ikke at afskedige medarbejdere under krisen.

Mens mange danske virksomheder har set sig nødsaget til at skære i antallet af ansatte under finanskrisens hærgen, har Bredana Systemudvikling holdt fast på hele medarbejderstaben.

"Man fyrer ikke bare lige, fordi der er kommet en finanskrise. Så skal vi jo ud og finde folk igen, når krisen er omme," siger Carsten Slot, der er regionsdirektør i Bredana Systemudvikling, som om det er logik for burhøns.

Og det er det måske også.

"Det tager lang tid at køre nye folk ind i sådan nogle specialroller, som vores nuværende medarbejdere udfylder," uddyber han.  

Mange virksomheder har dog ikke set bedre tider inden for en økonomiskoverskuelig fremtid og har derfor ikke turde fortsætte lønudgifter til alle de ansatte. Det har da også kostet økonomisk at fastholde medarbejderne hos Bredana Systemudvikling.

"Vi har bevidst valgt at fastholde hele organisationen, selvom vi nok godt kunne have sikret os et større overskud ved at reducere i medarbejderstaben," fortæller Carsten Slot.

Men som med alle andre investeringer regner Bredana Systemudvikling med, at det giver afkast at have holdt fast i de dygtige medarbejdere.

"Nu er krisen ved at være ovre, og vi står stadig lige stærkt," siger regionsdirektøren med henvisning til at mange virksomheder har skåret i de menneskelige ressourcer og kompetencer, da de afskedigede folk i finanskrisens hårde år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere